Despre Noi

Bine Ati Venit pe Site-ul Nostru

Infiintata in 1996, ROVIS Co abordeaza sectoare de piata ce cuprind servicii si echipamente de securitate, instalatii ecologice de reciclare si brichetare, constructii si amenajari, instalare si intretinere aparate de aer conditionat si climatizare, echipamente si instalatii electrice de iluminat si alimentare cu energie electrica precum si alte servicii conexe.

ROVIS Co furnizeaza servicii la cheie pentru toata gama de obiective civile si industriale, proiectate in functie de specificul si de nevoile cleintului.

Angajatii nostrii au pregatire de specialitate si experienta in domeniu, sunt avizati de organele abilitate iar calitatea lucrarilor executate reprezinta pentru noi unul din punctele forte.

Dotarea cu scule si aparatura a echipelor de lucru este in conformitate cu standardele si cerintele actuale.

Noi ne exprimam disponibilitatea ca, in situatia in care veti avea nevoie de o colaborare in vreunul din domeniile de mai sus, sa va supunem atentiei oferta firmei noastre.
In speranta unei colaborari,

Cu stima,
Valentin IOSIF – Director General

Sisteme Alarma, sisteme incendiu, control acces, supraveghere video, sisteme de securitate, montare camere video, DVR, detector de fum, cartela proximitate, videointerfon, efractie, public address, sonorizare.